Bedrijfsbezoek Joyce van Steensel

Joyce van Steensel, Pius X

Hoi, ik ben Joyce van Steensel

Ik ben 15 jaar en zit op het Pius x-college in 4 GT. In dit leerjaar moeten we een profielwerkstuk maken. Daarvoor moeten we een bedrijfsbezoek doen. Dat bedrijfsbezoek heb ik bij BlueBox gedaan.

BlueBox sprak mij aan omdat ik na dit schooljaar een opleiding met marketing en communicatie wil gaan doen. Ik heb bij dit bedrijfsbezoek veel geleerd. Ik heb geleerd hoe breed marketing en communicatie is en hoe verschillend het kan zijn. Ik mocht meekijken met wat ze doen en welke programma’s ze hier gebruiken. Het waren veel verschillende programma’s en ik heb veel nieuwe informatie gekregen.

De sfeer in dit bedrijf is ook heel gezellig en er wordt ook veel gekletst tussen het werk door

Ik vond het een leerzame en gezellige meeloop dag en ik wil BlueBox bedanken voor deze dag.